Kdy je dobré být "mrcha"?

20.06.2008 19:19

 

1. Jste na obědě v restauraci. Poté, co se pořádně zakousnete do svého hamburgeru, zjistíte, že máte v puse dlouhatánský černý chlup... Fůůůj! Není to sice chyba servírky, ale ujistete se, že moc dobře ví, jak se cítíte.

2. Zavolá vám kamarádka, která si na vás vzpomene vždycky až na poslední chvíli. Zoufale shání doprovod pro dnešní večer na nějakou party tisíciletí a nikdo kromě vás není volný. Smůla - vraťte jí to i s úroky.

3. Při obědě vyše vychrtlá kamarádka spořádá na posezení celou pizzu a navrch začně kňourat, jak je nechutně tlustá, a štípe se do imaginárních špeků na břiše a na bocích. Je čas jí říct, ať zklidní hormon!

4. Přítel vás opustí bez udání důvodu a kopačky dostanete přes sms. Správná chvíle rozšířit drby u jeho uhrovitém zadku!

5. V autobuse zakopnete o tašku nějaké paní pohozenou uprostřed uličky. Samozřejmě se začně usmívat, zírá na vás a co víc - vůbec ji nenapadne se vám omluvit! Dejte jí sodu!

6. Když vybíráte v drogerii rtěnku, osloví vás mladá prodavačka a chce vám pomoct s výběrem přípravku na kruhy pod očima a pupínky. Odpovězte: "Takže kolik kilo make-upu musím použít, abych vypadala jako vy?"

7. Ukážete kamarádce oblečení, které jste si pořídila na blížící se party. Když na ni pak během večera náhodou narazíte, má ten samý ohoz a ještě flirtuje s vaším přítelem. Ztrapněte ji přede všemi!

8. Zvorala jste něco důležitého a potřebujete pomoct, ale vaše kamarádka, kterou běžně taháte ze srdečních problémů, nemá čas, protože usí koukat na reality show Jste to, co jíte. Fajn, i ji brzy stihne krutá realita!

9. V sobotu jste byla nemocná, takže jste se nemohla dostavit na party. V pondělí v práci zjistíte, že se nejlepší kamarádka líbala s vaším přítelem. Řekněte jim bez okolků, co si o nich myslíte!

—————

Zpět