Jak dostat muže bez váhání do postele?

20.06.2008 19:17

 

Jak to zařídit, aby ve vaší posteli zavládla »svěží nálada«? Tipů, jak si zpestřit svůj sex, není nikdy dost...

Při večeři zmiňte, jak báječně jste se minulý víkend pomilovali a docela přesně popište, co se vám líbilo nejvíce. Začněte s popisem nevinně a pak postupně přidávejte peprnější slovíčka, tvařte se přitom jakoby nic a občas si lehce prohrábněte svou hřívu. Uvidíte, že se nebudete moci dočkat, až si to zase zopakujete.

Tip č. 1: Rozdejte si to netradičně!

Líbilo se vám kdysi experimentování s milováním na neobvyklých místech? Zkoušeli jste to v autě nebo v lese? Proč zase někdy něco podobného nezrealizovat? Sex na místech, kde vás může nečekaně někdo překvapit, má pro některé páry své kouzlo, někteří tyto veřejné hrátky dokonce přirovnávají k adrenalinovému sportu.

Tip č. 2: Světlo dělá divy!

Vyzkoušejte v ložnici změnu atmosféry pomocí osvětlení. Někdy měkké tlumené, někdy ostré... Takové čajové svíčky, rozmístěné po celé ložnici, dokáží u milenců povzbudit vášeň. Milování může být romantické, ale i divoké. Jestli preferujete SM hrátky, můžete vosk ze svíček zapojit do vašeho dovádění.

Tip č. 3: Tma má své kouzlo taky!

Milujete-li se výhradně za světla, zkuste to někdy i potmě. Pro některé ženy je sex za tmy, kdy svého partnera téměř nevidí, velmi žhavý. Užívají si totiž doteků a mohou popustit uzdu své fantazii, nezřídka si představují, jak je někdo znásilňuje (ale to opravdu jen v erotických představách). Naopak milujete-li se výhradně potmě, zkuste rozsvítit lampičku. I zrakové vjemy hrají svou roli.

Tip č. 4: Zapomeňte na tepláky!

Tepláky mohou být docela spolehlivým zabijákem jeho vzrušení. Překvapte ho někdy tím, že až přijde z práce, budete si v erotickém prádélku číst v postýlce. Nebo mu v sexy košilce servírujte večeři. Co to s ním asi udělá? Zřejmě vás rovnou povalí na stůl a smlsne si na vás.

Tip č. 5: Odlákejte ho od kamarádů!

Až budete někde na veřejném místě nebo se svými známými, zkuste nenápadně svého miláčka dráždit. Párkrát se ho dotkněte, polechtejte nohou nebo vysílejte významné pohledy. Nebo mu klidně pošlete erotickou sms, která ho přiměje k odchodu ještě dřív, než mu přinesou další pivo.

—————

Zpět