20 hříchů..aneb vykašlete se na morálku.

20.06.2008 19:20

 

Vykašlete se na moralisty, kteří vám chtějí zkazit náladu. Alespoň jednoho z těchto 20ti šílených hříchů byste se měla jednou v životě dopustit - úplně bez špatného svědomí!:))

1. Přidat svému partnerovi před schůzkou s jeho expartnerkou do těstovin pořádnou dávku česneku.

2. Příteli říct, že to roztomilé štěňátko jste našla opuštěné na ulici - ačkoliv jste ho právě vyzvedla z útulku, kde ho venčíte už týdny.

3. Peníze na domáctnost utratit za boty na vysokých podpatcích. A potom se až do posledního nechávat zvát na jídlo přítelem, případně ctitelem.

4. Předvést s partnerem odvážné číslo ve fotoautomatu a riskovat, že budete mít kvůli vzbuzování veřejného pohoršení nepříjemnosti.

5. Při schůzce naslepo se v restauraci vymluvit na neodkladnou návštěvu toalety a podnik urychleně opustit. Váš protějšek se měl zmínit předem, že vypadá jako zombie Ozzy Osbourne..

6. V kasinu vsadit poslední tisícovku na červenou a hosty uvést v úžas svou ženskou intuicí. Nebo tím, jak jste klidná z prohry...

7. Dojít si hříšně drahé značkové oblečení po víkendové party v pondělí zase vyměnit: "Bohužel mi to bylo moc velké...".

8. Na svatbu své velmi protivné známé pozvat tajně všechny bývalé přítelkyně ženicha. To bude legrace.

9. Svému nevěrnému partnerovi vtisknout do ruky obr balení kondomů velikosti XS, a to těsně předtím, než ho pošlete definitivně k čertu. Pomsta je o.k.!

10.Ve fázi nezadanosti navštívit se svým kamarádem swingers klub a tam si s ním užít nezávazný sex. Ovšem jen s ochranou.

11. V neděli si zaletět s partnerem do Paříže. Jen tak, na dobrou snídani!:)

12. Cizímu muži, který vás u baru pozval na drink dát "za odměnu" vymyšlené telefonní číslo.

13. Odpoledne v poloprázdném kině obšťastnit svého partnera "ruční prací". Na to nikdy nezapomene. Tenhle film bude váš...

14. Celý týden ignorovat kalorie a naordinovat si dietu složenou ze šampaňského a čokoládových dobrůtek, které vám chutnají.

15. Týden před Vánoci nastoupit spontánně a bez přemýšlení do letadla a v telefonní schránce zanechat se smíchem vzkaz: "Dělejte si tady v tom sněhu, co chcete, já budu zpátky zase prvního ledna. ahoj!"

16. Přítele o polední přestávce překvapit v kanceláři a pod trenčkotem mít na sobě jen vzrušující prádlo a podvazky!:)

17. Prostě někdy strávit celý den jen tak lenošením v posteli a šéfovi se vymluvit na akutní migrénu.

18. Svého partnera si otestovat anonymní smskou. Nezapomeňte se dívat, zda (a především co!) odpoví na: "ty mě neznáš, ale pro mě jsi jednička. pusu Lena." Pozor! Připravte se na nejhorší..:)

19. Líné kolegyni, která vám stále krade vaše nápady, aby jimi oslňovala šéfa, objednat po internetu do kanceláře vibrátor.

20. Vyzkoušet si něžnosti se ženou. Kdo by nechtěl zjistit, jaký je to vlastně pocit? Třeba lepší.

A teď po pravdě..necítíte se lépe? A o tom to je!!!!!

—————

Zpět